Doe je mee met de 4 dagen zwem/ koude challenge?

 

Denk jij ook stiekem aan door blijven zwemmen in de winter?

Dat kan hè, het hele jaar door kun je beginnen met buitenzwemmen. Veel heb je er niet voor nodig, wel het besluit dat je het gaat doen. Om je beter voor te bereiden op wat er gaat komen in de winter geef ik een challenge! Doe je ook mee?

Maandag 15 november start ik om 10:00 uur de challenge en deel ik de eerste opdracht (er zijn totaal 4 opdrachten).

Hoe kun je bij deze zwem/ koude challenge zijn?

Door een account aan te maken in mijn community. Meer informatie over de community vind je hier.

Via dit challenge board vind je alle informatie tot nu toe en de opdrachten die worden gegeven. En via de deelnemerslijst kun je je aanmelden. De challenge is geschikt voor zwemmers in spé en voor zwemmers die moeite hebben om te starten.

Zie ik je maandag de 15de? Ik heb er zin in!

Kun je er maandag om 10 uur niet fysiek bij zijn? Geen nood, in de challenge board vind je alle informatie die je nodig hebt om de eerste opdracht uit te voeren.

Liefs, Susan

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0