SAMENWERKEN? Goed idee. Gewoon doen!

 

Denk je dat wij kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken?

Laat dit dan gerust weten en neem even contact met mij op. Ik sta open voor samenwerkingen met producten en/of merken die ikzelf ook graag gebruik. 

Voorbeelden zijn:

zwem de zomer in met susan houbraken

Mijn ambitie is om iedereen te inspireren en te informeren over openwaterzwemmen. In september 2018 ben ik het zwemconcept FrisseDuik begonnen om aandacht te vestigen op de heilzame effecten van buiten zwemmen. Als ik jou kan inspireren, is mijn doel weer een stukje dichterbij! Bel mij!

Susan Houbraken

Tijdens het zwemmen maak ik gebruik van diverse accessoires. De artikelen die je in de shop ziet kun je als FrisseDuik relatie met korting bestellen. Als je op deze link klikt, kom je in de FrisseDuik ‘winkel’. Een mooie samenwerking met SportEmotion. Een specialist in o.m. zwem accessoires van topmerken. Maak in deze winkel je account aan en geniet van maar liefst 10% korting op het FrisseDuik assortiment. De getoonde prijzen op de site zijn de normale verkoopprijzen. De korting wordt verrekend in het betaalproces. Mocht dit onverhoopt niet werken of wil je geen account aanmaken, vul dan bij kortingcode FRD2020 in, zodat je voordeel alsnog wordt verwerkt.

Als winter zwemmer is het belangrijk dat je ten alle tijde warm aankleedt. Draag laagjes. Het liefst wol op je huid. Zelf ben ik een enorme fan van Schaapjeschaapje. De kleding is niet alleen warm maar ook van een enorm goede kwaliteit. Zelf ben ik niet een ster in wolwasjes maar deze kleding overleeft zelfs mijn wasbeurten. Ik draag heel graag de onderkleding de wollen spaghetti hemdjes. Ook mijn kinderen hebben nu wollen t-shirts, hemden en lange wollen thermo onderbroeken voor het sporten. Neem een kijkje in deze bijzondere webwinkel.

speedo ambassadeur susan houbraken

En als enthousiast zwemster kan het natuurlijk niet anders dan dat ik Speedo fan ben. Ik ben dan ook met plezier Speedo Ambassadeur!