Buiten zwemmen

Je vindt het heerlijk of je wilt graag proberen of je het zo heerlijk vindt als het lijkt. Maar zeker in de wintermaanden gaat het niet vanzelf. Je hebt vragen. Over veiligheid, over de uitrusting die je nodig hebt, over de reactie van je lijf op de kou en de tijd die je dan in het water mag doorbrengen. Je twijfelt of je het goed doet. Je zoekt gezelschap.

Mensen die net als jij doorzwemmen als het herfstig en kouder begint te worden, maatjes om samen de kou mee te trotseren, een stok achter de deur voor als je in je eentje niet van de bank af komt… mensen om ervaringen mee uit te wisselen, tips van te krijgen, mensen die kunnen bevestigen dat wat jij doet, goed is – of die je kunnen vertellen hoe het beter en veiliger kan. Anderen om sámen mee te genieten van de natuur, het water en (zelfs) de kou.

Online community

Precies daarom heb ik een online community gebouwd waar je al deze elementen kunt vinden. In deze digitale huiskamer vind je heel veel informatie over buitenzwemmen in Nederland. Maar ook zwemmers en zwemgroepen bij jou in de buurt en veel mogelijkheden om contact te leggen. Ik ben er zelf elke twee weken live online om allerlei vragen te beantwoorden, ook de jouwe.

Voor slechts € 5,99 per maand heb je toegang tot deze enorme vijver van kennis en verbinding met andere zwemmers.

Vind antwoord op al je vragen over zwemmen, zwemspullen en zwemveiligheid. Krijg de bevestiging dat je goed bezig bent en aanmoediging om door te gaan.

Maak contact met zwemmers, van beginners tot doorgewinterde buitenzwemmers, om samen mee te genieten van deze geweldige hobby die meteen een gezondheidsboost is.

Als zwemmer in buitenwater is het heel fijn om ergens informatie te krijgen. Soms heb je een vraag of probleem en zoek je een antwoord of iemand die met je mee denkt voor een oplossing, vooral nu het water weer kouder wordt. Susan Houbraken van Frisse Duik, heeft hiervoor een community bedacht, voor al je vragen over buitenzwemmen. Hier kan je heel veel vinden. Zoek je een plek om te zwemmen of iemand die met je mee wil zwemmen of denken? Dan is deze community de plek om lid van te worden en mee te “zwemmen” met al die andere buitenzwemmers.

Ida

Inspirerend, interessant en tof: dat is Frisse Duik voor mij. Susan is oprecht en enthousiasmerend in haar verhalen en haar communicatie. Ik start graag komend voorjaar met natuurzwemmen en blijf je tot die tijd volgen!

Tamara