Buiten zwemmen

Je vindt het heerlijk of je wilt graag proberen of je het zo heerlijk vindt als het lijkt. Maar zeker in de wintermaanden gaat het niet vanzelf. Je hebt vragen. Over veiligheid, over de uitrusting die je nodig hebt, over de reactie van je lijf op de kou en de tijd die je dan in het water mag doorbrengen. Je twijfelt of je het goed doet. Je zoekt gezelschap.

Mensen die net als jij doorzwemmen als het herfstig en kouder begint te worden, maatjes om samen de kou mee te trotseren, een stok achter de deur voor als je in je eentje niet van de bank af komt… mensen om ervaringen mee uit te wisselen, tips van te krijgen, mensen die kunnen bevestigen dat wat jij doet, goed is – of die je kunnen vertellen hoe het beter en veiliger kan. Anderen om sámen mee te genieten van de natuur, het water en (zelfs) de kou.

Online community

Precies daarom heb ik een online community gebouwd waar je al deze elementen kunt vinden. In deze digitale huiskamer vind je heel veel informatie over buitenzwemmen in Nederland. Maar ook zwemmers en zwemgroepen bij jou in de buurt en veel mogelijkheden om contact te leggen. Ik ben er zelf elke twee weken live online om allerlei vragen te beantwoorden, ook de jouwe.

Voor slechts € 5,99 per maand heb je toegang tot deze enorme vijver van kennis en verbinding met andere zwemmers.

Vind antwoord op al je vragen over zwemmen, zwemspullen en zwemveiligheid. Krijg de bevestiging dat je goed bezig bent en aanmoediging om door te gaan.

Maak contact met zwemmers, van beginners tot doorgewinterde buitenzwemmers, om samen mee te genieten van deze geweldige hobby die meteen een gezondheidsboost is.