buitenzwemmen

ALLES OVER BUITENZWEMMEN
VOLLEDIG PAKKET – 4 WEKEN

Wil je graag meer weten over buitenzwemmen in de natuur of wil je beginnen met buitenzwemmen?

Ik begrijp dat je vragen hebt zoals:
Wat heb je nodig om buiten te gaan zwemmen? Hoeveel graden moet het buitenwater zijn? Hoe kan je omgaan met het koude water en hoe lang kan je buiten zwemmen? Waar kan je buiten zwemmen en hoe zwem je veilig in het open water? Wat te doen bij algen?

Allemaal vragen die op je pad komen als je nu besluit om te starten met buitenzwemmen. Weet je dat zwemmen het nieuwe wandelen is? Heel veel Nederlanders zijn de afgelopen maanden gaan koudwaterzwemmen. Heb jij het ook overwogen? Maar niet gedaan of één keertje en daarna niet meer?

GEWOON LEKKER DOEN!

Dompel jezelf onder in een wereld van rust en vitaliteit! Ontdek de kracht van zwemmen tijdens mijn boeiende workshop. Leer niet alleen de juiste technieken, maar ook hoe je stress vermindert en hoe jij je lichaam versterkt. Duik in deze unieke ervaring en laat het water je gids zijn naar een gezond en fijn leven. Geen strakke trainingsprogramma’s. Je mag gewoon jezelf zijn en ik coach jou zodat jij helemaal op jouw eigen wijze kan genieten van de natuur, het buiten zijn en het opbouwen van je conditie.
Niet aarzelen, gewoon even bellen voor meer informatie.
Ik sta je heel graag persoonlijk te woord. Groetjes Susan.

STA JE AL TE POPELEN OM EEN START TE MAKEN MET BUITENZWEMMEN?

Geef je op voor mijn programma ‘Alles over Buitenzwemmen’ en start meteen. Een programma waar jij je het hele jaar voor kunt opgeven.
Al in de loop van het programma ervaar je steeds meer deze voordelen:

  • Je voelt je zeker en vertrouwder in het buitenwater.
  • Je weet bij welke watertemperatuur en in welke omstandigheden je veilig kunt zwemmen.
  • Je ziet feilloos of een mogelijke nieuwe zwemplek geschikt is om te zwemmen.
  • Je hebt de juiste spullen aangeschaft (en echt, je hebt helemaal niet zo veel nodig!) om fijn en veilig te zwemmen.
  • Je weet precies op welke signalen van je lijf je moet letten om niet te lang in het (koude) water te zijn maar veilig te genieten van buitenzwemmen.

Alles over buitenzwemmen’ het 4-weken programma omvat:

  • Een intake gesprek via Zoom of telefoon, zodat ik precies weet hoe ik je het beste kan begeleiden en jij het hoogste rendement haalt uit je buitenzwemsessies.
  • Vervolgens plannen wij een privé zwemsessie in Almere Noorderplassen (ter waarde van €150).
  • Twee maal kan je aansluiten bij een Zoomsessie vol met met tips & tricks waardoor je zult doorzetten (ook als het koud is of regent). En dus dat jij meer plezier haalt uit elke keer dat je in het water ligt.
  • De mogelijkheid om met een groepje buiten te zwemmen, waarbij ik zelf aanwezig ben.
  • Mijn enthousiasme en onvoorwaardelijke liefde voor het buitenwater, waardoor het veel makkelijker wordt om elke keer weer te gaan zwemmen.

Welk niveau je ook hebt en wat je vragen ook zijn, ik help je er doorheen met mijn enthousiasme, kennis en ervaring die ik in de afgelopen 8 jaar heb opgebouwd.

Je hoeft geen strakke trainingsprogramma’s aan te houden. Je hebt geen ijzeren discipline of wilskracht nodig. Je mag gewoon jezelf zijn en op jouw manier genieten van de natuur, het buiten zijn en het opbouwen van je conditie.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN

Deze workshop van 4 weken kost € 225,-,

Ben je inmiddels zelf al begonnen met buitenzwemmen, dan heb je de optie om de privé zwemsessie met mij te laten vervallen. Dan ondersteun ik jou online met een online kennismaking en aanvullend nog 2 zoom of bel sessie’s vol met do’s en dont’s. In dit laatste geval kost de workshop van deze 4 weken € 120,- in plaats van € 225,-. En uiteraard ben je ook van harte welkom bij de gezamenlijke zwemsessie!