De mensen in beweging…
brengt het bedrijf in beweging!

Een geweldige bedrijfsinspiratietraining met als resultaat nieuwe persoonlijke inzichten binnen een enthousiast team.
En dus ook een gezonde beweging binnen het bedrijf!  

Op zoek naar een authentieke spreker voor jullie organisatie?  Iemand met een verrassend fris verhaal? Iemand die over kou praat met een warm hart?
Een verhaal waar iedereen niet alleen enthousiast van wordt, maar waar iedereen nadien ook werkelijk iets mee kan!

Een inspirerend verhaal

Ik ben niet alleen een ambassadeur voor het openwaterzwemmen; mijn enthousiasme daarvoor heeft zijn wortels in mijn eigen geschiedenis. Die draait erom dat ik door het zwemmen in open water de regie terugnam over mijn gezondheid en geluk, nadat ik flink letsel had opgelopen in een kopstaartbotsing.

 Zwemmen is voor mij een manier om de regie terug te nemen als je gezondheid je parten speelt. Door letsel, maar bijvoorbeeld ook door chronische ziekte of burn-out. Ik heb al veel mensen geïnspireerd om hetzelfde te doen, en de resultaten zorgen er elke keer weer voor dat ik doorga met het uitdragen van mijn missie. Via individuele en groeps workshops en optredens in de media. 

Ik neem mijn publiek mee via inspirerend verhaal naar een nieuwe ervaring. Een ervaring die iedereen ook zelf mag uitproberen. 

Via een speciale voucher mag men gratis in schrijven bij een van de zomerse Open Water Zwem sessies waar ik zelf ook aanwezig ben (periode 1 mei tm 1 oktober). De kans om zelf te ervaren wat zwemmen in de natuur en water doet met je lijf en psyche. Een heerlijke ervaring!

Een lezing zo transparant en krachtig als water

Ik ben net als in mijn vele YouTube videos tijdens mijn lezing naturel en enthousiast. Ik neem mijn publiek mee in mijn zwemverhaal en mijn persoonlijke weg naar herstel. Ik laat ze voelen hoe het is om écht uit je comfortzone te gaan.

Zelfs luisterend vanuit hun stoel in een warme omgeving, maken ze kennis met het oncomfortabele maar heilzame effect van kou. De opbouw van mijn verhaal en de boodschap die ik geef, maak ik op maat voor het evenement. Zolang het maar past in mijn eigen missie en de boodschap die ik uitdraag. Dat kan bijvoorbeeld zijn dat je je doelen kunt halen als je je er persoonlijk mee verbindt. Of dat het essentieel is voor echt herstel dat mensen met letsel, ziekte of burn-out zelf de regie kunnen nemen (en dat ook doen). In 2019 heb ik als ervaringsdeskundige, samen met ijsdokter/integrale leefstijl huisarts Monique, bij het Ancestral Health symposium gesproken over onze ervaring en verbintenis met kou.

Benieuwd wat ik voor jullie organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op! T:06 – 23349385.

Een lezing die vooral aanzet tot:

  • nieuwe inzichten

  • optimisme & enthousiasme

  • team spirit

  • het herstel van lichaam en geest

  • het behalen van eigen doelen

  • Verbinding met water en natuur

  • De regie over jezelf te pakken

Lengte lezing: in overleg 1 tot 1.5 uur 
Benodigheden: beamer & projector
Kosten: in overleg