De volledige verzameling 2019 – AUG 2021

 

Al 3 jaar schrijf ik mijn persoonlijke ervaring met buitenzwemmen op in een blog

Voor mezelf, en voor andere zwemmers. Want ik ben intussen niet zomaar een
pretzwemmer. Ik heb me ontwikkeld tot ervaren buitenzwemcoach. De blogs bevatten daarom mijn eigen ervaringen en een hoop tips en nuttige informatie.

De belangrijkste les

De belangrijkste les die ik zelf door het zwemmen geleerd heb, gaat niet over zwemspullen, veiligheid of kou. Na zoveel jaren zwemmen heb ik vooral geleerd dat de natuur, het water en ik zelf geen dag hetzelfde zijn. Buitenzwemmen is altijd een andere ervaring en gaat gelukkig ook voor mij nog steeds geen moment vervelen.

Rust in mijn hoofd en in mijn lijf

In de zomers lig in het buitenwater om meters te maken en om er even uit te zijn; een uur zwemmen is een uur vakantie vlakbij huis, weg van alles. In de winter doe ik er aan ijszwemmen en werk ik nog actiever aan de kwaliteit van mijn gezondheid. Buitenzwemmen draagt bij aan rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik heb letterlijk even pauze in het buitenwater en ik land weer.

Dit e-book bevat mijn ervaringen in het buitenwater. Elk hoofdstuk bevat blogs over één thema, van Uit je comfortzone gaan tot Sportdoelen zodat je elk moment de informatie kunt vinden die je zoekt. Gewoon alles lezen voor je lol kan natuurlijk ook 😉

Veel leesplezier, waarschijnlijk wordt het een feest van herkenning.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0