FrisseDuik
In de media

Er is veel aandacht voor FrisseDuik in de media. Op deze pagina vind je een selectie van verschillende publicaties. Klik op de betreffende linkjes voor de originele publicatie.

Volg mij ook op social media voor de laatste nieuwtjes!

Susan Houbraken – professioneel buitenzwemster- is met haar bedrijf FrisseDuik regelmatig te vinden in diverse media. Niet zo gek … want zij heeft hèèl veel te vertellen. Over de kracht van het water … en natuurlijk ook haar eigen kracht.

De positieve effecten van zwemmen in (koud) buitenwater gelden niet alleen voor Susan. Openwaterzwemmen bevordert bij iedereen het welzijn, de levensvreugde en het gevoel baas te zijn over je eigen leven. Dat vormt de motivatie van Susan om haar boodschap naar buiten te brengen. Niet om er rijker van te worden, maar wel zodat zo veel mogelijk mensen de rijkdom van openwaterzwemmen zelf gaan ervaren.

Buiten zwemmen in koud water kan iedereen met een zwemdiploma. Alles wat je nodig hebt is de wilskracht om het te doen en water. En er is water genoeg in Nederland, het ligt praktisch voor de deur. En het is 24/7 beschikbaar.