Retourneren en jouw Herroepingsrecht. Hoe werkt dat?

Je hebt het recht om jouw bestelling van een product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren bij FrisseDuik.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw bestelde product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bestelbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel van FrisseDuik zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan FrisseDuik geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via susan@frisseduik.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen.

Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0