Heb je vragen over buitenzwemmen in de natuur?

Vraag je je zelf ook wel eens af waar je in Nederland op vakantie kan buitenzwemmen? Of hoe je in contact komt met een andere zwemmer of hoe je goedkoop aan spullen komt die je nodig hebt om ’s winters te zwemmen? Al dit soort informatie heb ik gebundeld in mijn nieuwe online zwemcommunity. Informatie voor buitenzwemmers in spé of voor ervaren buitenzwemmers. Hoeveel of hoe weinig ervaring je ook hebt, in deze warme digitale huiskamer zal je je thuis gaan voelen.

Alles staat in mijn nieuwe online community voor zwemmers

In de FrisseDuik ledencommunity vind je heel veel informatie en inspiratie over buitenzwemmen. Het is een online community waar je in een warm bad terecht komt. Je hoeft er weinig voor te doen om mee te doen, enkel in te loggen. Dat kan niet alleen op je computer, maar ook op je telefoon via de app. Je hebt er geen Facebook account voor nodig, zoals voor de bestaande FrisseDuik-community. En nadat je bent ingelogd en een profiel hebt aangemaakt kan je aan de slag. Natuurlijk is het ’t leukst en het meest aansprekend als je een profielfoto plaatst – het liefst uiteraard een zwemselfie! Je kan ervoor kiezen om enkel informatie op te halen of je kan ervoor kiezen om zelf te delen en actief te posten.

Waarom ik gekozen heb voor dit platform voor mijn community

Via Facebook zien mijn volgers lang niet altijd de berichten (wist je dat maar 3% van je volgers jouw post zien?) en een deel van de buitenzwemmers in Nederland heeft helemaal geen Facebook-account. Op dit nieuwe, eigen platform kunnen alle FrisseDuik-volgers, buitenzwemmers of koudwatervrezers, plonsers of dippers samenkomen. Hier kan je ervaren, leren en elkaar inspireren.

Ben ik dan niet meer op Facebook zichtbaar?

Nee dat niet, maar wel minder. Mijn tweewekelijkse Q&A sessies zal ik binnen de community houden. Webinars deel ik voortaan ook enkel binnen deze community. En al jullie vragen beantwoord ik ook in mijn community. Zo kan iedereen binnen de community profiteren van de antwoorden of ervaringen en inzichten die ik deel. Na 5 jaar actief de winter door zwemmen heb ik enorm veel inzichten en ervaring opgedaan. Zowel mentaal als fysiek.

Gratis of betaald

Om iedereen de kans te geven om rustig kennis te maken met deze nieuwe digitale huiskamer van de buitenzwemmers van Nederland, maak ik de hele maand oktober de community gratis toegankelijk. Je kan dan een hele maand testen of deze community iets voor je is. Dan ervaar je de meerwaarde en de kracht van de groep en merk je dat het online toch wel erg gezellig is.

Vanaf 1 november 2021 zal ik je vragen om een financiële bijdrage van € 5,99. Wat je voor dit bedrag krijgt? Die informatie vind je hier (doorverwijzing maken naar mijn landingspagina) en mocht je aanvullend ook nog één betaald programma afnemen dan ontvang je 10% korting op het zwemprogramma dat je koopt.

Samen zwemmen we deze winter door. Heb ik je warm kunnen laten lopen? Zie ik je online terug in mijn community? Tot zo!

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0