Een FrisseDuik vlog met onze Olympische schoolslag held Benno. Benno en ik zelf gaan samen buiten zwemmen. Voor hem heb ik speciaal een wetsuit aangetrokken. Een korte anekdote uit Benno’s persoonlijk verhaal.

Water heeft mij op één of andere manier altijd ‘getrokken’. Of het nu in een zwembad is of buitenwater of de zee, ik heb altijd de drang om erin te gaan. Met vakanties ben ik dan ook altijd rondom of nog liever in het water te vinden; kan daarnaast ook niet lang stilzitten 😊.

Ik hou van het ‘spelen’ in zee, m.n. als de zee iets wilder is, golven en alle elementen die daarbij komen kijken. Het is het je ‘verzetten’, maar ook weer mee laten nemen, waardoor je soort van één wordt met de energie die de zee in zich heeft. En altijd met respect, want er is niets zo sterk en verraderlijks als de zee. Verder ben ik op jonge leeftijd in aanraking gekomen met wedstrijdzwemmen (op aanraden van dokter i.v.m. bronchitis) en ben ik van deelname aan de Clubkampioenschappen, Kring Kampioenschappen, Nederlandse Kampioenschappen, EK’s en WK’s uiteindelijk beland op het hoogte niveau, de Olympische Spelen. Nog steeds, heb ik als ik het water in duik, het heerlijke gevoel, van rust, het glijden/zweven door het water, het geluid/klotsen van het water etc.. De vlog is opgenomen bij het Nieuwe Meer te Amsterdam en je hoort mede daardoor vliegtuigen op de achtergrond.

https://youtu.be/zLFt2dgS0Yo

 

BTW: De video is volledig opgenomen met GOPRO. Meer FrisseDuik vlogs zien? Wellicht vindt je deze ook leuk (klik hier)!

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0