BUITEN ZWEMMEN? GOED IDEE.
GEWOON DOEN!

Lekker in je vel door buiten te zwemmen in de natuur. Wacht niet langer en neem die stap. Laat je op persoonlijke wijze coachen door Susan Houbraken en voel en ervaar het verschil. 

BUITENZWEMMEN!
DIVERSE SESSIES & ONLINE ZWEM PROGRAMMA’S MET SUSAN HOUBRAKEN

Susan is inmiddels een begrip bij de liefhebbers van het buiten zwemmen. In haar badpak en in alle seizoenen zwemt Susan nu al ruim 8 jaar in de Nederlandse wateren. Maak kennis met Susan, haar expertise, enthousiasme en haar onvoorwaardelijke liefde voor het buitenwater. Susan biedt diverse vormen van zwem coaching. Online en in jouw eigen tempo, maar ook 1 op 1 buitenzwem coaching bij jou thuis in nabij gelegen zwemwater, of bij Susan in de Noorderplassen van Almere. Veel is mogelijk!

Susan Houbraken

Mijn ambitie is om iedereen te inspireren en te informeren over openwaterzwemmen. In september 2018 ben ik het zwemconcept FrisseDuik begonnen om aandacht te vestigen op de heilzame effecten van buiten zwemmen. Als ik jou kan inspireren, is mijn doel weer een stukje dichterbij! Bel mij!

Susan Houbraken

bewegingscoach frisseduik

Zwemsessie met Susan. Lokatie Noorderplasssen in Almere.

zwemsessie bij jou op locatie

Zwemsessie met Susan. Op lokatie in open zwemwater bij in jouw woonplaats.

zwem de zomer in workshop

Heerlijk de winter door zwemmen? 8-weken workshop waar ik jou coach.

bewegingscoach frisseduik

Alles over Buiten zwemmen. 4-weken programma. Inclusief een coach & zwemsessie met Susan.

shop zwem artikelen

Exclusieve FrisseDuik zwem artikelen. Zolang de voorraad strekt en alleen in een kleine oplage.

FRISSEDUIK ZWEM WORKSHOPS

In de zwemworkshops kan ik jou kennis laten maken met therapeutisch koudwaterzwemmen. Hierbij is het water jouw medicijn. Graag wil ik jou de kracht van kou en zwemmen in de natuur laten ervaren. Rust in je hoofd en de controle van de pijn laten voelen. Ons lijf kan zoveel meer dan we beseffen. Kan ik jou warm laten lopen voor een koud bad?

Boek susan houbraken buitenzwemmen

HET BOEK BUITENZWEMMEN
EEN FRISSE DUIK IN NATUURWATER

Buiten zwemmen is mijn authentiek verhaal waarin ik vertel wat zwemmen betekent voor gezinnen met jonge kinderen, wat het verschil is tussen zwemmen in binnen- en buitenbaden, over de zwemveiligheid voor kinderen. Maar ook over waarom het zwemmen zo goed is om de kwaliteit van je gezondheid te bevorderen, wat buitenzwemmen voor mij en mijn gezondheid betekent en hoe je de regie van jouw gezondheid in eigen handen kan nemen.

Lukt het jou niet zelf om een Frisse Duik te nemen? Of kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan help ik je graag!

Susan Houbraken

Deze mensen gingen jou voor!

Blog Frisse Duik

Bezoek mijn volledige Blog Archief

Binnenbad versus Openwater zwemmen
Binnenbad versus Openwater zwemmen

Zwemmen in een binnenbad versus zwemmen in natuurwater.  Ik heb de voor en nadelen de afgelopen weken ervaren aangezien ik de afgelopen maand twee maal in de week in een binnen zwembad heb gezwommen. Had namelijk een proef abonnement bij de triatlon vereniging van...

Lees meer
10 tips om te starten met winterzwemmen
10 tips om te starten met winterzwemmen

10 tips om te starten met winterzwemmen Wil jij starten met winterzwemmen of vanuit de zomer zo lang mogelijk door blijven zwemmen dan zeg ik: Hatseflats heel goed van je het voornemen is er, ik help je bij de uitvoering. Hier volgen 10 tips om te starten met...

Lees meer
Naar buiten
Naar buiten

Typisch Hollands weer Het waait, het regent, het is bewolkt. Het is net ‘niet weer’ en je zit deze ochtend een beetje futloos op de bank naar buiten te staren. Je brein wilt naar buiten maar je lichaam werkt niet mee. Eigenlijk werkt stiekem je hoofd ook niet mee want...

Lees meer

Beluister hier mijn podcast!

Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0