EEN UNIEKE PRIVE ZWEM WORKSHOP: GEWOON LEKKER DOEN!

PRIVE ZWEM WORKSHOP MET SUSAN IN ALMERE

Dompel jezelf onder in een wereld van rust en vitaliteit! Ontdek de kracht van zwemmen tijdens mijn boeiende workshop. Leer niet alleen de juiste technieken, maar ook hoe je stress vermindert en hoe jij je lichaam versterkt. Duik in deze unieke ervaring en laat het water je gids zijn naar een gezond en fijn leven. Geen strakke trainingsprogramma’s. Je mag gewoon jezelf zijn en ik coach jou zodat jij helemaal op jouw eigen wijze kan genieten van de natuur, het buiten zijn en het opbouwen van je conditie.
Niet aarzelen, gewoon even bellen voor meer informatie.
Ik sta je heel graag persoonlijk te woord. Groetjes Susan.

PRIVE ZWEM WORKSHOP MET SUSAN IN ALMERE

Wil je naar mij toe komen om samen te zwemmen? Dat kan natuurlijk ook! Privé zwemsessies zijn te plannen op woens- en vrijdagen tussen 9:30 en 12:00 uur en eventueel zondagochtend. En kun je geen van deze opties, dan bespreken we samen telefonisch een datum wanneer jij wel zou kunnen. We vinden vast wel een moment.. Als je met 2 personen deelneemt, ontvang je 10% korting!

Indien de afstand van Almere-Buiten naar jou langer is dan 1 uur rijden dan reken ik na 1 uur additioneel 0,22 per km extra.

Deze mensen gingen jou voor!

Workshops open water zwemmen, een goed idee!

Ben je bereid om zelf de stap te zetten naar het water? Bijvoorbeeld omdat:

 

  • Je een langdurige ziekte of verborgen letsel hebt – In heel Europa kampt één op de vijf mensen dagelijks met chronische pijn. Als jij één van hen bent, dan weet je hoe het voelt om vast te zitten in je lichaam en je mobiliteit, en hoe je je elke dag bewust bent van je lichamelijke beperkingen. Zwemmen helpt!
  • Je veel stress ervaart (en misschien burn-out geraakt bent) – Ook bij stress en burnout is zwemmen therapeutisch. Vooral buiten zwemmen zet je gelukshormonen aan!
  • Je gewoon van zwemmen houdt – Als je regelmatig buiten zwemt, geniet je van het vrije gevoel van het water. Je conditie wordt er beter van en je pakt de voordelen van licht en lucht ook meteen mee. Voor mij geldt: zwemmen is plezier maken! Voor jou ook?
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0