Zwemmen met Els in de Giesbeekse natuur

Els je bent een buitenmens puur sang. Je loopt je rondje als kranten bezorger maar daarnaast ben je ook heel hard aan het trainen voor het verwezenlijken van je grote sportdoel van 2019; de Xterra crosstriatlon op Ameland:1500 m zwemmen in zee; 37 km MTB’en en 12 km onverhard hardlopen. Petje af Els, ik doe het je niet na.

Maar wat je ook doet is zwemmen, samen met je maatje Jet. Zwemmen en leuke triatlons doen is voor jou belangrijk. Misschien ga je ook de winter door blijven zwemmen, we gaan het zien. We hebben samen gelachen en gezwommen. Els, jouw passie en positieve instelling straalt van je af. Je houd van buiten zijn en het sporten maakt je gelukkig. Dat we samen pret hebben staat als een paal boven water. En deze pret is kort en bondig samen gevat in deze video.

Dank voor je bijdrage en als ik in de buurt van Gelderland ben dan kom ik graag weer eens aanwaaien om samen weer een Frisse Duik te nemen. PS: de video is in zijn geheel met de GoPro opgenomen 🙂

Wil je geen FrisseDuik video missen? Leuk als je je abonneert op mijn YouTube kanaal FrisseDuik. Voor de 200ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!