Zwemmen met Jimmy bij het Muiderslot

Jimmy, water rat, surfen, zwemmen, zeilen je kan het allemaal. Opgegroeid bij de Kaag dus het vertrouwd raken met water is er van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Je bent zeer sportief en altijd buiten. Naast dat je mijn zwem gast bent ben je mijn dorpsgenoot en organisator van de Gooise Swimtofightcancer die 7 september plaats gaat vinden in Muiden. Jimmy naast dat je super ondernemend bent, ben je een voorbeeld voor velen. Het was heerlijk om samen met jou te zwemmen en jouw passie voor het water te delen. Succes met de laatste loodjes voor 7 september. En een ieder die ze nog wil opgeven. Het kan nog. Jimmy en ik zwemmen met jullie mee.

https://www.fightcancer.nl/event/swim…

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 200ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0