Workshops

Samen zwemmen met Susan

Lukt het jou niet zelf om een Frisse Duik te nemen? Of kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan help ik je graag!

Buiten zwemmen, een goed idee!

Ben je bereid om zelf de stap te zetten naar het water? Bijvoorbeeld omdat:

  • Je een langdurige ziekte of verborgen letsel hebt – In heel Europa kampt één op de vijf mensen dagelijks met chronische pijn. Als jij één van hen bent, dan weet je hoe het voelt om vast te zitten in je lichaam en je mobiliteit, en hoe je je elke dag bewust bent van je lichamelijke beperkingen. Zwemmen helpt!
  • Je veel stress ervaart (en misschien burn-out geraakt bent) – Ook bij stress en burnout is zwemmen therapeutisch. Vooral buiten zwemmen zet je gelukshormonen aan!
  • Je gewoon van zwemmen houdt – Als je regelmatig buiten zwemt, geniet je van het vrije gevoel van het water. Je conditie wordt er beter van en je pakt de voordelen van licht en lucht ook meteen mee. Voor mij geldt: zwemmen is plezier maken! Voor jou ook?

Maar je komt er niet toe om het echt te gaan doen…

Je profiteert van mijn enthousiasme, maar ook van mijn ervaring met buiten zwemmen, in alle weersomstandigheden. En van mijn ervaring met therapeutisch zwemmen om gezondheidsredenen:

  • Samen is het veiliger
  • Leuker
  • Stimulerend

Daarom geef ik zwemworkshops

In de zwemworkshops kan ik jou kennis laten maken met therapeutisch koudwaterzwemmen. Hierbij is het water jouw medicijn. Graag wil ik jou de kracht van kou en zwemmen in de natuur laten ervaren. Rust in je hoofd en de controle van de pijn laten voelen. Ons lijf kan zoveel meer dan we beseffen. Kan ik jou warm laten lopen voor een koud bad?

Privé sessie bij jou op locatie

Wil je alleen met mij zwemmen dan kunnen we dat inplannen, ik kom naar je toe! Privé zwemsessies zijn alleen in de ochtenden te boeken. Als je met 2 personen deelneemt, ontvang je 10% korting!

Privé sessie bij Susan

Wil je naar mij toe komen om samen te zwemmen? Dat kan natuurlijk ook! Privé zwemsessies zijn te plannen op woens- en vrijdagen tussen 9:30 en 12:00 uur. Als je met 2 personen deelneemt, ontvang je 10% korting!

Alles over buiten zwemmen

Een uniek 4-weken programma!

Wat heb je nodig om buiten te gaan zwemmen? Hoeveel graden moet het buitenwater zijn? Hoe kan je omgaan met het koude water en hoe lang kan je buiten zwemmen? Waar kan je buiten zwemmen en hoe zwem je veilig in het open water? Wat te doen bij algen?

Zwem de winter door

FrisseDuik winterprogramma om de winterdip te vermijden. Maar liefst 2 maanden lang o.a. persoonlijke begeleiding van Susan, exclusieve toegang tot video-opdrachten en toegang tot de besloten community. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

Groepsessie voor organisaties

Als groep een vrijetijdsactiviteit of voor teambuilding met collega’s het koude water trotseren?

Laat mij namens jouw organisatie een groep mensen enthousiast kennis maken met buiten zwemmen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Neem contact op voor mijn organisatie

2 + 1 =