Workshops Open Water zwemmen

Workshops open water zwemmen en zwem sessies met  Susan Houbraken. 

Lukt het jou niet zelf om een Frisse Duik te nemen? Of kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan help ik je graag!

GEWOON LEKKER DOEN!

Dompel jezelf onder in een wereld van rust en vitaliteit! Ontdek de kracht van zwemmen tijdens mijn boeiende workshop. Leer niet alleen de juiste technieken, maar ook hoe je stress vermindert en hoe jij je lichaam versterkt. Duik in deze unieke ervaring en laat het water je gids zijn naar een gezond en fijn leven. Geen strakke trainingsprogramma’s. Je mag gewoon jezelf zijn en ik coach jou zodat jij helemaal op jouw eigen wijze kan genieten van de natuur, het buiten zijn en het opbouwen van je conditie.
Niet aarzelen, gewoon even bellen voor meer informatie.
Ik sta je heel graag persoonlijk te woord. Groetjes Susan.

Workshops open water zwemmen, een goed idee!

Ben je bereid om zelf de stap te zetten naar het water? Bijvoorbeeld omdat:

 

  • Je een langdurige ziekte of verborgen letsel hebt – In heel Europa kampt één op de vijf mensen dagelijks met chronische pijn. Als jij één van hen bent, dan weet je hoe het voelt om vast te zitten in je lichaam en je mobiliteit, en hoe je je elke dag bewust bent van je lichamelijke beperkingen. Zwemmen helpt!
  • Je veel stress ervaart (en misschien burn-out geraakt bent) – Ook bij stress en burnout is zwemmen therapeutisch. Vooral buiten zwemmen zet je gelukshormonen aan!
  • Je gewoon van zwemmen houdt – Als je regelmatig buiten zwemt, geniet je van het vrije gevoel van het water. Je conditie wordt er beter van en je pakt de voordelen van licht en lucht ook meteen mee. Voor mij geldt: zwemmen is plezier maken! Voor jou ook?

PRIVE SESSIE BIJ JOU OP LOCATIE

Wil je alleen met mij zwemmen dan kunnen we dat inplannen, ik kom naar je toe! Deze prive zwem sessies zijn alleen in de ochtenden te boeken. Als je met 2 personen deelneemt, ontvang je 10% korting!

PRIVE SESSIE BIJ SUSAN

Wil je naar mij toe komen om samen te zwemmen? Dat kan natuurlijk ook! Privé zwemsessies zijn te plannen op woens- en vrijdagen tussen 9:30 en 12:00 uur en eventueel zondagochtend. En kun je geen van deze opties, geef dan via het reserveringsformulier (bij Opmerkingen) aan wanneer je wel zou kunnen. We vinden vast wel een moment.. Als je met 2 personen deelneemt, ontvang je 10% korting!

Alles over buiten zwemmen

Een uniek 4-weken programma 

Wat heb je nodig om buiten te gaan zwemmen? Hoeveel graden moet het buitenwater zijn? Hoe kan je omgaan met het koude water en hoe lang kan je buiten zwemmen? Waar kan je buiten zwemmen en hoe zwem je veilig in het open water? Wat te doen bij algen? Een geweldige workshop inclusief een 1 op 1 zwemsessies met Susan.

Zwem de zomer in

Vanaf het moment dat je instapt in mijn ‘Zwem de zomer in‘ 2-maanden programma bouw je aan een fitheid, vrijheid en aan je zelfvertrouwen. Sterker nog: na 2 maanden heb je een conditie opgebouwd waardoor je langere afstanden kan gaan zwemmen. Lekker bewegen en in de buitenlucht zijn, en deel uitmaken van de natuur en van de kennis in de leden community.

zwem de zomer in met susan houbraken