Dippen in koud water met Ernst bij de  Huizerhoofd Jachthaven te Huizen

Ernst leeft in zijn reservetijd, in de bloei van zijn leven. Hij voelt zich momenteel zeer goed en heeft enorme baat bij de dagelijkse koude douche die hij neemt. De warme kraan gaat niet meer aan.

Op 25 september 2014 jl.  werd hij ziek, ernstig ziek. Een zeer agressieve vorm van Prostaat kanker was de boosdoener, zijn overlevingskans werd geschat op 2 jaar. Ernst koos voor hormoontherapie en nadat hij eind december 2014 Mark Bos ontmoette heeft hij zich nog meer verdiept in zijn immuunsysteem. Hij heeft geen reguliere behandeling meer gedaan, enkel nog de alternatieve. Koude training en voeding en het communiceren met je cellen werd zijn prioriteit. Het creëren van het placebo effect. Baat het niet dan schaadt het niet. In 2015 stond hij met 1 been in het graf. Ice4life kwam op zijn pad.

Ice4Life wil een Brug slaan tussen de reguliere- en de alternatieve gezondheidszorg. En Ernst ontmoette in februari 2019 tijdens het koude event (gezondheids triatlon)  in de sneeuw de zus van Mark Bos. Je lijkt op hem zei ze, het cirkeltje was rond.

Bekijk hier het hele verhaal van Ernst Schmidt en laat je inspireren door zijn persoonlijk verhaal en plan van aanpak.

Lieve Ernst, ik heb bewondering voor je draagkracht en doorzettingsvermogen. En ja, koud water dippen is anders dan koud water zwemmen. Die confrontatie heb ik wederom aan de levende lijve ondervonden. Dank Ernst. 

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 200ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0