Jeroen, wat een levenslust heb jij. De ziekte van Lyme, maar toch vol energie. De kracht die je uitstraalt is aanstekelijk. De kou is je nieuwe vriend. Ton, douche, zee, je trotseert het allemaal met een grote glimlach. Jouw verbintenis met water, buiten het drinken er van, is nog maar heel pril. Je hebt altijd een hekel aan water gehad en vooral aan zwemmen, dus het is best wel bijzonder te noemen dat je op latere leeftijd nog zo’n magische verbintenis met dit element hebt opgebouwd. Deze prachtige en krachtige verbinding is ontstaan in 2016, in een rustige poel onderaan een kleine waterval in Przesieka (Polen). Meer zeg ik niet, ik zeg kijken 😉 Dank Jeroen, voor je gastvrijheid, je openheid en je warmte.

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 300ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0