BIJNA VERDRONKEN + BORSTCRAWL Reddingszwemmen = FRISSEDUIK

‘Kou zit achter je oren’ zegt Bjorn vol overtuiging tijdens de opnames. Bjorn is als Belg woonachtig in Tilburg verliefd op Elvira en op buiten zwemmen in de natuur. 

In België mogen we niet zwemmen zonder redder, vertelt Bjorn. Waar we in Nederland toegang hebben tot de waterplassen hebben ze dat in België niet.

Nadat Bjorn een advertentie heeft geplaatst heeft hij nu een vaste zwemgroep aan zwemmers om zich heen verzamelend. Waarbij hij als tiener bijna is verdronken in het buitenbad, heeft hij stapje voor stapje vorderingen gemaakt om over zijn angsten heen te komen. Nu het langzaam zomer wordt probeert hij elke dan buiten te gaan zwemmen.

Leuk feitje: Bjorn is de eerste zwemmer die ik tegen kom die liever borstcrawl in het koude water doet dan de schoolslag, hij laat zien hoe je als reddingszwemmer de borstcrawl met je hoofd boven het water kan doen.

Dank Bjorn voor je persoonlijk verhaal en enthousiasme.

BTW: De video is volledig opgenomen met GOPRO. Meer FrisseDuik vlogs zien? Wellicht vindt je deze ook leuk (klik hier)!

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik.

Comments (1)

  1. Zonde dat je in de Belgische plassen niet mag zwemmen 😪 Maar erg tof dat hij hier een groepje heeft gevonden! En hij is zeker niet de enige die borstcrawl boven schoolslag verkiest in het koude water😏 Leuke video😊

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *