Buiten zwemmen. Een FrisseDuik in natuurwater. Susan Houbraken.

Ter voorbereiding op het winterzwemmen  en de nieuwjaarsduik adviseer ik je mijn boek te lezen. 

Waar gaat Buiten zwemmen over?

Buiten zwemmen is mijn authentiek verhaal waarin ik vertel wat zwemmen betekent voor gezinnen met jonge kinderen, wat het verschil is tussen zwemmen in binnen- en buitenbaden, over de zwemveiligheid voor kinderen. Maar ook over waarom het zwemmen zo goed is om de kwaliteit van je gezondheid te bevorderen, wat buitenzwemmen voor mij en mijn gezondheid betekent en hoe je de regie van jouw gezondheid in eigen handen kan nemen.  

Dit boek is een cadeau aan mezelf en anderen, omdat ik:  

 • zelf mentaal en fysiek benefits haal uit zwemmen in de natuur.
 • zwemmend mijn weg naar herstel afleg.
 • anderen wil inspireren om tegenslag in je leven aan te pakken met zwemmen in de natuur.
 • graag zo veel mogelijk mensen naar buiten wil krijgen om de eigen batterij op te laden.
 • wil laten zien wat buiten zwemmen kan betekenen en welke stappen je hierin kunt nemen om het ook te gaan doen.
 • mezelf heb gepositioneerd als ‘pretzwemster’ die alle seizoenen het water ingaat.  
 • graag mijn zwemavonturen deel.
 • graag zo veel gelukkige openwaterzwemmers om me heen zie.
 • in een prachtig waterrijk land leef met prachtige zwemplekken.
 • zwemmers wil voorbereiden op een veilige en plezierige zwemtocht.
 • de zwemveiligheid en de gezondheidsvoordelen van zwemmen wil bevorderen.
 • de mensen die twijfelen net dat duwtje in de rug wil geven om het gewoon eens te proberen.  

En ik deel mijn persoonlijke ervaring waarom juist het winterzwemmen voor mij zo belangrijk is. Je krijgt handvatten om de helende kou van het water te ervaren. Welke methodieken zijn er, hoe kun je je het beste voorbereiden en hoe ga je om met weerstand. Kortom, waarom zou je winterzwemmer willen worden en hoe word je dat.  

Wil je een exemplaar van Buiten zwemmen?

Buiten zwemmen komt uit in december 2019. Zodat je je goed kunt voorbereiden op de nieuwjaarsduik bij jou in de buurt. Buitenzwemmen is vanaf 3 december online te bestellen bij bol.com.  Via mijn website zal ik het laatste nieuws delen. Hou dus FrisseDuik.nl in de gaten. 

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0