Sjonge, ik werd erop attent gemaakt dat AVROTros in het programma Opgelicht?! beeldmateriaal van me gebruikt heeft inde uitzending van afgelopen dinsdag 10 september. Dat is verrassend, want de enige connectie die ik heb me Alexander de man over wie hun item ging, is dat ik de liefde voor openwaterzwemmen met hem deel. Het programma lijkt hem te beschuldigen van oplichting bij zijn zakelijke activiteiten. Die beschuldiging is niet, of nog niet, juridisch bewezen en op het moment dat ik de opnames met hem maakte, vorig jaar, was er nog geen enkele aanwijzing dat hij mogelijk bij oplichting betrokken was. 

De uitzending heeft dan ook niets met mij of met Frisse Duik te maken. En met het filmpje op het Frisse Duik-kanaal heb ik kijkers enthousiast willen maken om in open water te zwemmen; ik raad er niemand mee aan om zakelijk met mijn gast in zee te gaan. 
Daarom besteed ik er, behalve in deze korte boodschap, verder geen aandacht aan. Dank je wel, Frisse Duik-volgers die me erop wezen dat er beeld van mij zonder toestemming gebruikt is! Ik ben blij met jullie betrokkenheid en jullie enthousiasme voor Frisse Duik. 

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!