Ruud van Holland, 55 jaar oud, woont op het eiland Texel en duikt al 16 jaar lang dagelijks de Noordzee in. De dagelijkse duik geeft hem rust die hij toch wel nodig heeft. Hij is een bezig baasje die eigenlijk steeds maar doorgaat, ADHD-er, dus met autistische trekken.

Ruud, ik heb genoten van onze gezamenlijke zwemsessie en mijn uitje naar Texel. Dank voor de uitnodiging. En wat betreft het geluid, deze is zeer apart, de GoPro heeft helaas technische kuren, maar je kan de ondertiteling aanzetten. En de wind, tja… dat is Texel. Ik zal voor toekomstige opnames een Mic adapter gebruiken. Maar voor nu, Ruud & Susan zwemmend in Zee. Enjoy!

PS: de video is in zijn geheel met de GoPro opgenomen 🙂

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 200ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!