Vandaag een video uit het FrisseDuik archief uit 2018. Ik ben toen op pad geweest met Jan Hoetmer. Jan is leraar en Wim Hof instructeur.

Jan, wat was het leuk en variërend! We begonnen de dag met een persoonlijke ademhaling sessie bij jou thuis en vervolgens gingen we naar Amsterdam Noord voor een dip sessie, namens de 020 _ijsbrekers. Twee dingen die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Het bleef wat mij betreft niet alleen bij dippen, ik ben voor het gemak even ‘heen en weer’ gezwommen puur omdat ik altijd zo blij word van het ‘koude water’ en in dit geval het brak water.

Wat heeft deze dag me gebracht? Dat er kwa ademhalen ruimte is voor verbetering en dat een ademhaling sessie ook heel meditatief kan zijn. Het is een levensstijl ~ eentje die eigenlijk wel bij me past. Jan, ik kom zeker een workshop bij je volgen.

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 300ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0