Kan kou je immuunsysteem beïnvloeden? Welke rol kan kou spelen bij het verbeteren van onze gezondheid? En hoe goed en gezond is het voor ons allemaal om het af en toe eens heel koud te hebben?

Dokters van Morgen: Wat als niemand meer hoeft te sterven aan kanker? Mensen met een dwarslaesie niet langer hun leven hoeven door te brengen in een rolstoel? En wat als nierpatiënten niet meer afhankelijk hoeven te zijn van een dialyseapparaat? We kunnen er nu alleen nog maar van dromen, maar door onderzoek en innovatie in de zorg is er steeds meer mogelijk. Antoinette Hertsenberg gaat voor ‘Dokters van morgen’ op zoek naar spraakmakende zorginnovaties en baanbrekende nieuwe inzichten.

Susan is te zien in de aflevering (hoe kan het ook anders) ‘Kou’. Bekijk hier de uitzending (uitzending gemist) op NPO 1, woensdag 16 december van 21:30 – 22:30.

Wil je ook het koude water in? Leren hoe je, ondanks de kou, warmte kunt voelen? Dan is de 7-dagen winterchallenge dé manier om de eerste stappen te zetten. Klik op de blauwe button voor meer informatie.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!