Yenny is woonachtig in het prachtige Fryske Sint Nicolaasga. Ze houdt van de zon, en van zoute dropjes en stukjes citroen eten. Van windsurfen, van omhangen in en bij het water zowel actief en passief, yogales geven, heel lang chillen met vrienden, in de buitenlucht slapen en foto’s en filmpjes maken. Yenny is alles in één. Yenny en ik hadden via messenger al een hele tijd geleden contact gezocht en eindelijk, eindelijk lukte het ons beiden om tijd vrij te maken voor een FrisseDuik opname. En eindelijk, eindelijk heb ik in het prachtige Friesland mogen zwemmen. Nu heb ik voor FrisseDuik bijna alle provincies gehad. Yenny je bent een bijzonder mens, je staat voor wie je bent en je hebt plezier in hetgeen je doet. Daarnaast weet je goed de kracht en magie van het water te omschrijven. We voelden de zelfde verstilling in het water, je bent ontwapenend om te zien. En ja boodschap aan andere; laat je buik lekker op het water drijven en adem lekker door! Ik sluit me er bij aan. Hasta la vista Yenny. En mocht je op zoek zijn naar een fotograaf, deze dame kan ook nog eens de meest adembenemende buiten plaatjes schieten. Dus duimpjes omhoog voor Yenny.

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 200ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!
Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0