Suzanne, wat een sportieve dame ben je. Hardlopen, zwemmen je doet het beiden vol passie en overgave. Je bent ambitieus en een doorzetter. Je bent zeer ondernemend en ik vind het heel erg leuk om jou online te volgen. Van recepten, tot zwemtips tot volledige sportdagboeken. Je deelt jouw ‘Fit & Foot’ bevindingen met een breed publiek. En daar ben je dan, mijn zwemgast in een nieuwe aflevering van FrisseDuik. We bevinden ons in Amsterdam en we gaan samen in de Amstel zwemmen. We zwemmen een behoorlijk stuk en ik geniet enorm van ons moment in het water. Waar jij binnen enkele luttele secondes je al borst crawlend meters verplaatst (Gosh, je bent ECHT snel) ben ik in mijn eigen tempo aan het zwemmen en aan het genieten. Ik lig niet dagelijks in de Amstel, ik zwem, ik dobber en ik kijk om me heen. We zwemmen richting de Brug van Berlage waar we heel lang wachten op een tram die maar niet komt 🙁 We duiken vanaf de steiger bij roeivereniging het water in en we hebben lol. Water verbindt. Zwemmen in open water ontspant en verbindt. Lieve Suzanne, dank voor je persoonlijk verhaal, dank voor al je zwemtips. Ik ga zwemmend de winter door en hoop volgend jaar weer snel samen te kunnen zwemmen. Ben nu wel heel benieuwd naar jouw zwem missie voor 2020.

PS: de video is in zijn geheel met de GoPro opgenomen 🙂

Leuk als je je abonneert op mijn You Tube kanaal FrisseDuik. Voor de 200ste abonnee heb ik een Fris cadeautje.

Voel je vrij om mijn blog in je eigen netwerk te delen!