Zwem de winter door 20/21

’s Zomers zit je meestal beter in je vel

Zit jij ook zo veel beter in je vel, omdat je in de zomer veel buiten en in beweging bent? Wandelen, fietsen, maar vooral: zwemmen! Bewegen in de natuur geeft je een energieboost.

En dat is bijna weer voorbij  

Nu de vakanties voorbij zijn en het gewone leven weer begint, is die energieboost binnenkort ook weer voorbij. In de winter zakt ‘ie in. Dan heb je minder energie, je krijgt fysiek weer meer klachten en je staat minder positief in het leven door de donkere, sombere winterdagen die weer gaan komen. Zie jij daar nu ook al tegenop?

Het hele jaar door relaxed en fit zijn!

Wil jij de komende maanden graag net zo lekker in je vel zitten als je in de zomer doet? De winterdip vermijden, je fysieke klachten en pijntjes op afstand houden en – minstens zo belangrijk – je ook in de grauwere maanden van het jaar optimistisch en energiek voelen?

Je hebt je vast voorgenomen om wat meer buiten te blijven komen. Al is het maar door elke dag een stukje te gaan wandelen of fietsen en zo lang als je durft, op mooie dagen te gaan zwemmen. 

Maar uit ervaring weet je ook: die zomerse goede voornemens verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra het weer verandert, want dan ziet de wereld er ineens weer zo anders uit…

Maar het kan écht (ik ben het levende bewijs)!

In het gloednieuwe FrisseDuik winterprogramma ga ik je 3 maanden lang helpen om verantwoord buiten te blijven zwemmen. De hele herfst en winter door. Starten kan tot uiterlijk 1 februari. Als we daar 3 maanden bij optellen is het 1 mei en warmt het buitenwater al weer aardig op.

In deze maanden mag je rekenen op mijn persoonlijke begeleiding. Je ontvangt exclusieve toegang tot video-opdrachten die je wekelijks gaat uitvoeren. In de besloten Facebook-groep laat je zien hoe je de opdracht hebt uitgevoerd. Elke maand geef ik persoonlijke feedback op de opdrachten.

Maar het programma omvat meer! Dit is het complete pakket:

 • Individuele intake online.
 • Maandelijks een online masterclass, gericht op de buitenzwem-informatie die je die maand nodig hebt én gelegenheid om mij persoonlijk vragen te stellen.
 • Elke maand worden er maar liefst 4 nieuwe video-opdrachten online gezet (m.u.v. december, i.v.m. de feestdagen zullen dit er 2 zijn). Opdrachten die het zwemmen leuker en makkelijker maken. Bijvoorbeeld: oefen met koud douchen. Hoe zwem je veilig? Wat heb je nodig? Loop op blote voeten. Neem een ijshanden bad. Maak je winter zwemtas in orde, zorg voor de juiste inrichting van je zwemtas. Etc, etc.
 • Twee (mits mogelijk, vanwege de Covid maatregelen) ‘zwemmen met Susan’-sessies, met een besloten groep en inachtneming van de dan geldende regels.
 • Je krijgt toegang tot de besloten sociale media pagina waar je elkaar kunt aanmoedigen en kan laten zien hoe het je is vergaan bij het uitvoeren van je opdracht. Je kunt elkaar vragen stellen, leren van de antwoorden, zwemafspraken maken (zwemmaatjes) en nog veel meer! En natuurlijk kom ik met regelmaat in de groep langs, voor extra support.
 • Een korting van 25% op een heerlijk, zachte en praktische Swimponch of bij aanschaf van mijn boek ‘Buitenzwemmen’ in de Frisse Duik webshop (deze korting geldt op de normale verkoopprijs en is niet te combineren met andere acties).

Jouw investering voor dit 3-maanden* programma is slechts € 210,- en natuurlijk vragen we om je enthousiasme en lichamelijke inspanning, maar daar krijg je dan ook een enorme energieboost voor terug!

 • Als je het programma liever maandelijks betaald, dan is de prijs € 75,- per maand*.
 • Hoe groter de groep, hoe meer interactie! Weet jij iemand enthousiast te krijgen om ook aan te melden? Dan ontvang je maar liefst 10% korting op jouw deelname.

* Het is niet mogelijk om de duur van het programma te wijzigen. Bij aanmelden ga je akkoord met een deelname van 3 maanden.

** Kortingsperiode van 27 november tot 4 december.

Je kan aanvullend een privé zwemsessie met mij op jouw locatie boeken voor een bedrag van € 150,- (normale prijs € 225,-), zodat je zeker weet dat je op een goede, veilige zwemplek het water in gaat én weet waar je op moet letten bij het zwemmen.

Ja, ik meld mij direct aan en blijf lekker fit deze winter!

  Wat leveren deze 3 maanden training jou op?

  Al na enkele weken zul je merken dat jij geen last hebt van afnemende energie, terwijl de mensen om je heen daar wel over klagen. Je lijkt juist méér energie te hebben voor je dagelijkse leven en werk!

  Je fysieke klachten en pijntjes blijven op het niveau van deze zomer: soms misschien aanwezig, maar wel dragelijk. Ze worden niet erger, zoals in andere winters. Sterker nog: je voelt je steeds beter in je vel. Je lichaam voelt krachtiger en fitter. 

  Al is het weer soms somber en worden de dagen korter: jij blijft optimistisch en voelt je vrolijk. En trots op jezelf!

  Testimonial van Maudy Rozemeijer op mijn boek BUITEN ZWEMMEN een FrisseDuik in natuurwater:

  Heerlijk verfrissend boek! Wat heb ik genoten van het boek en mijn workshop FrisseDuik met Susan. Fijn om een (zelf) opgelegde drempel over te gaan, koud is niet fout, het is verfrissend en je zet je lichaam ‘aan’. Het boek is een musthave voor iedere zwemmer / watermens!