Zwem de winter door programma 2021/2022

’s Zomers zit je meestal beter in je vel

Zit jij ook zo veel beter in je vel, omdat je in de zomer veel buiten en in beweging bent? Wandelen, fietsen, maar vooral: zwemmen! Bewegen in de natuur geeft je een energieboost.

En dat is bijna weer voorbij  

Nu de vakanties voorbij zijn en het gewone leven weer begint, is die energieboost binnenkort ook weer voorbij. In de winter zakt ‘ie in. Dan heb je minder energie, je krijgt fysiek weer meer klachten en je staat minder positief in het leven door de donkere, sombere winterdagen die weer gaan komen. Zie jij daar nu ook al tegenop?

Het hele jaar door relaxed en fit zijn!

Wil jij de komende maanden graag net zo lekker in je vel zitten als je in de zomer doet? De winterdip vermijden, je fysieke klachten en pijntjes op afstand houden en – minstens zo belangrijk – je ook in de grauwere maanden van het jaar optimistisch en energiek voelen?

Je hebt je vast voorgenomen om wat meer buiten te blijven komen. Al is het maar door elke dag een stukje te gaan wandelen of fietsen en zo lang als je durft, op mooie dagen te gaan zwemmen. 

Maar uit ervaring weet je ook: die zomerse goede voornemens verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra het weer verandert, want dan ziet de wereld er ineens weer zo anders uit…

Maar het kan écht (ik ben het levende bewijs)!

In het gloednieuwe FrisseDuik winterprogramma ga ik je 2 maanden lang helpen om verantwoord buiten te blijven zwemmen. De hele herfst en winter door. Starten kan tot uiterlijk 1 februari 2022 Als we daar 2 maanden bij optellen is het 1april en dan warmt het buitenwater al weer aardig op.

In deze maanden mag je rekenen op mijn persoonlijke begeleiding. Je ontvangt exclusieve toegang tot (video)-opdrachten die je wekelijks gaat uitvoeren. In een besloten online-groep laat je zien hoe je de opdracht hebt uitgevoerd. Elke maand geef ik persoonlijke feedback op de opdrachten. En geef ik geen opdracht mee dan zijn het waardevolle tips die je ontvangt.

Koudwaterzwemmen. Heb jij het ook overwogen? Maar niet gedaan, of één keertje en daarna niet meer? Al na enkele weken zul je merken dat jij geen last hebt van afnemende energie, terwijl de mensen om je heen daar wel over klagen. Je lijkt juist méér energie te hebben voor je dagelijkse leven en werk!

Het koude water trotseren. Dit kan jij ook!

Geef je op voor mijn programma ‘Zwem de winter door’ en start meteen. Vanaf dat je instapt ervaar je deze voordelen: 

 • Je bent echt even offline
 • Je komt uit je hoofd en komt weer in je lijf
 • Je voelt je zeker en vertrouwder in het buitenwater
 • Je bouwt aan je fitheid 
 • Je voelt je energieker en je gelukshormoon gaat aan
 • Je bent echt er even uit geweest

Wat houdt dat in?

Het twee-maanden-programma ‘Zwem de winter door ’ omvat: 

 • Intake gesprek online, zodat ik precies weet hoe ik je het beste kan begeleiden en jij het hoogste rendement haalt uit je buitenzwemsessies
 • Privé zwemsessie met Susan in Almere Noorderplassen (ter waarde van €150)
 • Twee wekelijks contact via zoom, bellen of appen om af te stemmen hoe het buitenzwemmen en de opdrachten gaan en of er vragen zijn waarbij ik je kan helpen.
 • Toegang tot de leeromgeving waar tips en opdrachten klaar staan. Opdrachten die het zwemmen leuker en makkelijker maken. Bijvoorbeeld: oefen met koud douchen. Hoe zwem je veilig? Wat heb je nodig? Loop op blote voeten. Neem een ijshanden bad. Maak je winter zwemtas in orde, zorg voor de juiste inrichting van je zwemtas. Etc, etc.
 • Via deze besloten community kan je elkaar aanmoedigen en laten zien hoe het je is vergaan bij het uitvoeren van je opdracht. Je kunt elkaar vragen stellen, leren van de antwoorden, zwemafspraken maken (zwemmaatjes) en nog veel meer! En natuurlijk kom ik met regelmaat in de groep langs, voor extra support.
 • Twee maal de mogelijkheid om met een groepje buiten te zwemmen, waarbij ik aanwezig ben
 • Mijn enthousiasme en onvoorwaardelijke liefde voor het buitenwater

Welk niveau je ook hebt, en wat je vragen ook zijn, ik help je er mentaal doorheen met mijn enthousiasme, kennis en ervaring die ik de afgelopen 5 jaar heb opgebouwd.

Jouw investering voor dit 2-maanden* programma is slechts € 375,- en natuurlijk vragen we om je enthousiasme en lichamelijke inspanning, maar daar krijg je dan ook een enorme energieboost voor terug!

 • Als je het programma liever maandelijks betaald, dan is de prijs € 199,50 per maand*.
 • Hoe groter de groep, hoe meer interactie! Weet jij iemand enthousiast te krijgen om ook aan te melden? Dan ontvang je maar liefst 10% korting op jouw deelname.

* Het is niet mogelijk om de duur van het programma te wijzigen. Bij aanmelden ga je akkoord met een deelname van 2 maanden.

Ja, ik meld mij direct aan en blijf lekker fit deze winter!

Kortom wat levert deze koude-training jou op?

Je fysieke klachten en pijntjes blijven op het niveau van deze zomer: soms misschien aanwezig, maar wel dragelijk. Ze worden niet erger, zoals in andere winters. Sterker nog: je voelt je steeds beter in je vel. Je lichaam voelt krachtiger en fitter. 

Al is het weer soms somber en worden de dagen korter: jij blijft optimistisch en voelt je vrolijk. En trots op jezelf!

Testimonial van Mirjam van der Heijden (1 mei 2021) op mijn ‘Zwem de winter door’ programma 2020/2021:

Lieve mensen, ik wil wat delen. Officieel begonnen met Frisse Duik op 4 januari samen met Susan Houbraken. Toen watertemperatuur 3 graden. Ik was één bonk angst.. Nu 4 maanden later ben ik bevrijd van mijn angsten, zowel lichamelijk, in mijn hoofd als in mijn ademhaling. O wat kan ik nu genieten van het buiten zwemmen!! Een droom is uitgekomen!! Mede dankzij mijn lieve zwemmaatjes Jet Demmink en Alda Neevel en natuurlijk de onvoorwaardelijke support die ik heb gehad van Susan!! Lieve dames, dank jullie wel!!